Zederikdagen 2012

Vanaf zaterdag 2 juni worden de jaarlijkse Zederikdagen weer gehouden. Alle informatie over de activiteiten zijn te vinden op: www.zederikdagen.nl

Ondernemers Café

Op donderdag 24 mei zal het eerste Termeise Ondernemers Café plaatsvinden. Het café vindt plaats in ‘Het Schuurtie’ en is bedoeld voor alle ondernemers in Ameide & Tienhoven en heeft als doel om het onderlinge contact tussen ondernemers te bevorderen. Iedereen is van harte welkom (ook niet-leden!) Het café wordt gehouden van 19:30 tot 21:30 uur. Adres: Benedendamsestraat 3, Ameide.

Uitnodigingsbrief:

Beste collega-ondernemer uit Ameide/Tienhoven,
 
Wij willen u van harte uitnodigen voor de start van het Actio Ondernemerscafé op donderdag 24 mei 2012.  Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in ‘Het Schuurtie’ aan de Benedendamsestraat.

Het Ondernemerscafe is een initiatief van de Termeise ondernemersvereniging en heeft als doel de ondernemers uit onze dorpen regelmatiger op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. In onderling overleg zal worden bepaald hoe frequent het Actio Ondernemerscafé zal worden gehouden. Bij voldoende animo hopen we elk kwartaal bij elkaar te komen.

Bij de start van dit initiatief zijn alle ondernemers van harte uitgenodigd. Uiteraard hopen we de aanwezige niet-leden te kunnen overtuigen om lid te worden van onze vereniging. Het lidmaatschap bedraagt € 100 per jaar.

Hapjes en drankjes zijn tijdens de opening van het Ondernemerscafé (tot 22.00 uur) voor rekening van de vereniging. Wij hopen u de 24e mei te mogen begroeten.

Namens Ondernemersvereniging Actio,

Simon Muilwijk, Bert Woudenberg, Kees Nomen, Paul de Groot, Peter de Jong, Jeanette Brinkman & Floris van der Grijn